Activity Stream

Filter
Sort By Time Show
Recent Recent Popular Popular Anytime Anytime Last 24 Hours Last 24 Hours Last 7 Days Last 7 Days Last 30 Days Last 30 Days All All Photos Photos Forum Forums Groups Groups
Filter by: Last 24 Hours Clear All
  • KrisVermeulen's Avatar
    Yesterday, 22:57
    Thank you Steve. What could be the cause of this 'overload'? Bad Galvo's... (Both of them? - They are very old) Bad power supplies or bad connection? I find it strange that there is an overload possible when there is no motion asked (Static beam)
    2 replies | 70 view(s)
  • Greg's Avatar
    Yesterday, 20:53
    Greg replied to a thread CYGN-A in The Lounge
    For the next part, boolean RYGB to RGB, each output (buffer needed?) generates RGB levels for each of the 4 colors using voltage dividers, 2 input summing amp each for red and green?
    100 replies | 5954 view(s)
  • carlos3621's Avatar
    Yesterday, 19:24
    Specs are 1.1Mrad for all modules on their 30 watt FC projectors, could this be accurate??
    2 replies | 349 view(s)
  • mixedgas's Avatar
    Yesterday, 12:33
    That is the symptom of a badly over-loaded power supply going into current limit and shutting down. Steve
    2 replies | 70 view(s)
  • laserist's Avatar
    Yesterday, 12:05
    laserist replied to a thread CYGN-A in The Lounge
    Just connect a 30K resistor between the output of the comparator and the 10K pull up resistor. The 30K resistor will act with the 10K as a voltage divider and give you a virtual ground when the comparator is low.
    100 replies | 5954 view(s)
  • Greg's Avatar
    Yesterday, 11:38
    Greg replied to a thread CYGN-A in The Lounge
    Maybe I could do something with a germanium diode to limit negative excursion and a 5.1V Zener for the other limit.
    100 replies | 5954 view(s)
  • KrisVermeulen's Avatar
    Yesterday, 10:18
    Hello, I have a problem with a setup of 2 6800HP galvo's with Medialas microamps. In the video i drive the galvo's with a static targeted beam but both the galvo's react abnormal. Does anyone have a clue what might be the problem? Thank you for helping me out. https://youtu.be/YYPW_cXKgBE ...
    2 replies | 70 view(s)
  • Greg's Avatar
    Yesterday, 09:25
    Greg replied to a thread CYGN-A in The Lounge
    Not a good solution, but the resistor network shown in the graphic is triggering the inverter. Unfortunately I only have 4 opto-isolators, and nothing much else I need to order at present, but that should be enough to see it working soon.
    100 replies | 5954 view(s)
  • laserist's Avatar
    Yesterday, 07:39
    laserist replied to a thread CYGN-A in The Lounge
    I think a opto-isolator per comparator would salvage the bipolar design.
    100 replies | 5954 view(s)
  • laserist's Avatar
    Yesterday, 07:31
    laserist replied to a thread CYGN-A in The Lounge
    Sorry I'm stupid. We'll have to run the comparators +15 and ground, or do something clever that I haven't thought of yet. Common cathode doesn't accomplish what I wanted when the "cathode" is at -15V Oh well, we needed to be able to offset the input signal in any case.
    100 replies | 5954 view(s)
No More Results